Talenten zijn de basis voor groei van uw organisatie. Maar hoogopgeleide medewerkers in onder meer sales, techniek en IT zijn schaars. Hoe zorgt u ervoor dat deze felbegeerde (young) professionals bij u komen werken? En hoe wordt en blijft u een aantrekkelijke werkgever voor (nieuwe) talenten, in de huidige dynamische arbeidsmarkt?

Your Talent Group (YTG) kan u daarbij van dienst zijn. YTG combineert unieke offline en online employer branding activiteiten met een persoonlijke, open en proactieve werkwijze gedurende het wervingsproces. Zo helpt YTG uw organisatie met het opbouwen van uw werkgeversimago en leveren wij tegelijk een directe bijdrage aan uw wervingsdoelstellingen.

Partners van Your Talent Group

Waarom YTG/ Carrièrebus?

Unieke offline én online employer branding

Jaarlijks zet YTG met haar inmiddels alom bekende Carrièrebus zo’n 60 keer koers richting alle universiteiten, hogescholen, banenbeurzen en vakbeurzen om direct in contact te komen met uw doelgroep. Daarnaast plaatst YTG uw vacatures, nieuws, testimonials, evenementen, etc. in uw unieke ‘look and feel’ op www.yourtalentgroup.nl. Op deze manier kunt u gericht werken aan uw werkgeversimago en naamsbekendheid in uw doelgroep.

Persoonlijke benadering

YTG is ervan overtuigd dat je met persoonlijk contact het verschil kan maken. Daarom hanteert zij een persoonlijke werkwijze. Niet alleen door uw doelgroep letterlijk ruim 60 keer per jaar persoonlijk op te zoeken, maar ook tijdens wervingsprocessen, gedurende candidate experiences en in alle contacten die YTG onderhoudt met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Groot netwerk

YTG beschikt over een groot netwerk hoogopgeleide studenten, starters en (young) professionals en werkt nauw samen met o.a. besturen, commissies én vakspecialisten uit de markt (talent kent talent). Tevens zijn we online actief op social media en beschikt YTG over een exclusieve talentpool met potentiële kandidaten.

Proactieve werkwijze

Mede door de groeiende economie en de toenemende schaarste in specifieke vakgebieden is de “war for talent” (weer) losgebroken. Daarnaast hebben de kandidaten die “hun vak verstaan” vaak al een baan en solliciteren zij niet uit zichzelf. Deze groep omvat circa 90 procent van de kandidaten die geschikt zijn voor de vacatures van onze opdrachtgevers. Daarom treden onze ervaren specialisten proactief in contact met talentvolle kandidaten en zijn zij continu op zoek naar de groep “latent werkzoekenden”.

Open en transparant

YTG communiceert open en transparant over haar opdrachtgevers. Tijdens het bezoeken van bedrijvendagen en beurzen promoot zij voornamelijk de mogelijkheden en websites van haar opdrachtgevers. Op www.yourtalentgroup.nl staan uw werkgeverspresentatie, vacatures, nieuws en evenementen in uw eigen huisstijl en met directe links naar uw eigen website. Hierdoor worden gekwalificeerde kandidaten die goed bij uw organisatie passen gemotiveerd om direct bij uw organisatie te solliciteren.

Uw partner in maatwerk

YTG denkt als specialist in arbeidsmarktcommunicatie en recruitment graag met u mee. Zo heeft YTG de afgelopen jaren regelmatig maatwerk geleverd aan verschillende opdrachtgevers.

Bij YTG bepaalt u zelf op welke manier u wilt samenwerken. Wilt u actief inzetten op het vergroten van uw naamsbekendheid, werven op basis van no cure no pay of extra snel een vacature invullen? Er is veel mogelijk.